Spectra Logo
  • 2310-8888-69 | 2310-5340-04
  • info@spectraonline.com
  • Δευτέρα & Τετάρτη: 9:00 - 17:00 || Τριτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 9:00 - 20:00 || Σάββατο: 9:00 - 14:00
spectra logo

MAS-A100 Beamforming Microphone

Παρουσιάζοντας το  beamforming ceiling microphone της Sony με εξελιγμένη τεχνολογία ενίσχυσης ομιλίας-επιτρέποντας πραγματικά διαλέξεις και παρουσιάσεις χωρίς χέρια και χωρίς επαφή.

Μικρόφωνο οροφής χωρίς επαφή, χωρίς χέρια, με δυνατότητα ενίσχυσης ομιλίας

Το MAS-A100 είναι μια υπερσύγχρονη λύση ενίσχυσης και ηχογράφησης ομιλίας. Η στερέωση και η τοποθέτηση των μικρόφωνων είναι χρονοβόρα και τα φορητά μικρόφωνα περιορίζουν την κίνηση. Ωστόσο, το μικρόφωνο Beamforming είναι απλώς τοποθετημένο στο ταβάνι και στη συνέχεια είναι έτοιμο για χρήση-αφήνοντας τον ομιλητή χωρίς συγκεκριμένη θέση, χωρίς προβλήματα και χωρίς χέρια για να εστιάσετε στην παρουσίαση. Και επιπλέον, η λειτουργία είναι εντελώς ανέπαφη, μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης για τους χρήστες.

Ειδικά κανάλια για ενίσχυση και εγγραφή λόγου

Η ολοκληρωμένη μας λύση χρησιμοποιεί σταθεροποίηση έντασης ήχου και καθαρή επεξεργασία ήχου για την παραγωγή ευκρινών εγγραφών. Το MAS-A100 έχει δύο εξόδους καναλιών. 

Το κύριο κανάλι παρέχει ενίσχυση της ομιλίας σε περιβάλλον τάξης, ενώ το ειδικό κανάλι εγγραφής καταγράφει με ευρύτερο εύρος λήψης και βέλτιστη κατανοητότητα – ιδανικό για καταγραφή διαλέξεων και εξ αποστάσεως εκμάθηση*. 

Το κανάλι διπλής εξόδου επιτρέπει την πραγματική υβριδική μάθηση παρέχοντας ενίσχυση λόγου στην τάξη και καταγράφοντας ταυτόχρονα απομακρυσμένη μάθηση, για να δημιουργήσει μια πραγματική υβριδική λύση μάθησης.

Απλή εγκατάσταση και διαχείριση

Υποστηρίζοντας τις συνδέσεις Dante και PoE, MAS-A100 με συστήματα τρίτων μεμονωμένων καλωδίων. Η αυτόματη βαθμονόμηση βελτιώνει τη διαμόρφωση του συστήματος και οι ρυθμίσεις μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν μέσω του δικτύου χρησιμοποιώντας δωρεάν λογισμικό διαχείρισης MASM-1. Η μόνιμη εγκατάσταση οροφής εξασφαλίζει λειτουργία hands-free και ανέπαφη. Και με απλές ρυθμίσεις, κεντρική διαχείριση και χωρίς ανάγκη παρακολούθησης της χρήσης της μπαταρίας, το MAS-A100 είναι μια βολική λύση ήχου στην τάξη.

Beamforming and Intelligent Feedback Reducer

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας beamforming και του κορυφαίου στην αγορά Intelligent Feedback Reducer παράγει καθαρό ήχο με ενίσχυση ομιλίας, αφήνοντας τον παρουσιαστή με άδεια χέρια. Η ψηφιακή επεξεργασία σήματος υψηλής απόδοσης και οι μοναδικοί αλγόριθμοι της Sony εξάγουν ήχο ομιλίας ενώ καταστέλλουν ανεπιθύμητα σχόλια

Μείωση θορύβου

Το μικρόφωνο Beamforming ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες μείωσης θορύβου για την ελαχιστοποίηση του θορύβου του περιβάλλοντος. Ο σταθερός θόρυβος στο παρασκήνιο που προέρχεται από τους προβολείς και τον κλιματισμό ανιχνεύεται αυτόματα και μειώνεται για να επιτευχθεί καθαρός ήχος με αποτέλεσμα την καλύτερη κατανόηση για τους ακροατές. Εκτός από αυτό, η λειτουργία Φίλτρου θορύβου περιβάλλοντος* ανιχνεύει και φιλτράρει αυτόματα τους διαλείποντες και αποσπαστικούς ήχους, όπως πληκτρολογίου, κλικ ποντικιού ή περιστροφή σελίδων. 

Αυτόματος έλεγχος ήχου

Το MAS-A100 διαθέτει μια χρήσιμη ενσωματωμένη λειτουργία εξομάλυνσης έντασης για της διατήρηση σταθερής έντασης ανεξάρτητα από την απόσταση μεταξύ του παρουσιαστή και του μικροφώνου, αφήνοντας τον παρουσιαστή ελεύθερο να κινείται στο χώρο χωρίς να επιδεινώνεται η ποιότητα του ήχου. Ο αυτόματος έλεγχος κέρδους ρυθμίζει την ισχύ του σήματος που λαμβάνεται για να εξασφαλίσει καθαρό και σταθερό ήχο για εύκολη ακρόαση.

Αυτόματο calibration

Το μικρόφωνο Beamforming βελτιστοποιεί αυτόματα τις παραμέτρους της επεξεργασίας ήχου για ενίσχυση ομιλίας. Το μικρόφωνο δημιουργεί ένα δοκιμαστικό σήμα, το οποίο καταγράφεται από τα ηχεία. Στη συνέχεια, το σύστημα υπολογίζει και διαμορφώνει τις παραμέτρους για την ενίσχυση της ομιλίας. Αυτή η βαθμονόμηση απαιτείται μόνο κατά την αρχική εγκατάσταση, ελαχιστοποιώντας τη χρονοβόρα εγκατάσταση και τη συντήρηση του συστήματος. 

  • Κάντε δοκιμή με την αποστολή σήματος
  • Λήψη δοκιμαστικού σήματος από δυνατά ηχεία
  • Υπολογίστε διαμορφώστε τις βέλτιστες παραμέτρους για την ενίσχυση της ομιλίας

Ακούστε την διαφορά

Δοκιμή απόδοσης 1

Ακούστε πώς λειτουργεί το μικρόφωνο Beamforming – και τη διαφορά που κάνει η τεχνολογία Beamforming – σε μια τυπική ρύθμιση τάξης

Δοκιμή απόδοσης 2

Συγκρίνετε την απόδοση όταν οι χρήστες φοράνε μάσκες.

Microphone Array System Manager

Η ολοκληρωμένη λύση μας περιλαμβάνει δωρεάν λογισμικό Microphone Array System Manager (MASM-1). Το λογισμικό υποστηρίζει εγκατάσταση και διαμόρφωση των αρχικών ρυθμίσεων, καθώς και παρακολούθηση, λειτουργίες και διαχείριση υλικολογισμικού. Το MASM-1 είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται πολλαπλά μικρόφωνα σε πολλές τοποθεσίες κεντρικά και εύκολα μέσω του τοπικού δικτύου.

Εγκατάσταση συστήματος

Είτε ενσωματώνεστε σε ένα ηχοσύστημα Dante είτε σε ένα υπάρχον αναλογικό σύστημα, το μικρόφωνο Beamforming παρέχει απλή ενσωμάτωση με ελάχιστη αναστάτωση. Μπορείτε επίσης να υπολογίσετε πόσα μικρόφωνα χρειάζεστε για να παραδώσετε ομαλές διαλέξεις με το online εργαλείο διαμόρφωσης, το οποίο υπολογίζει τις διαστάσεις του δωματίου σας για να παρέχει τη βέλτιστη ρύθμιση.

Περισσότερα χαρακτηριστικά

Bass Boost

Βελτιώστε την ποιότητα ήχου για καθαρή και εύκολη ακρόαση με ρυθμιζόμενα επίπεδα ενίσχυσης μπάσων. 

Συμβατότητα Dante®and PoE

Το MAS-A100 είναι συμβατό με μίξερ, μετατροπείς και άλλες συσκευές Dante τρίτων κατασκευαστών, καθώς και ισχύ μέσω ethernet (PoE). Δεν υπάρχει περίπλοκη καλωδίωση – ένα μόνο καλώδιο μπορεί να συνδέσει το μικρόφωνο στο σύστημα.

LED Κατάστασης

Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο LED κατάστασης, επιτρέποντας στον εκπαιδευτή και στον χειριστή να αναγνωρίζουν εύκολα την κατάσταση του μικροφώνου.

API

Το μικρόφωνό Beamforming Microphone μπορεί να λειτουργήσει με API, επιτρέποντας απλό εξωτερικό έλεγχο και προσαρμογή, καθώς και σύνδεση με υπάρχοντα συστήματα.

 

Παρακολουθήστε το webinar

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα οφέλη και τις δυνατότητες των χρηστών του μικροφώνου MAS-A100 Beamforming Microphone.