Spectra Logo
  • 2310-8888-69 | 2310-5340-04
  • info@spectraonline.com
  • Δευτέρα & Τετάρτη: 9:00 - 17:00 || Τριτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 9:00 - 20:00 || Σάββατο: 9:00 - 14:00
spectra logo

Σύγχρονες λύσεις για το χώρο εργασίας

Κάντε την άποψή σας με πιο προσεγμένες, επαγγελματικές παρουσιάσεις που εμπνέουν

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?

Εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση, οι διαδραστικές λύσεις παρουσίασης συνδυάζουν οπτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα και καθαρό ψηφιακό ήχο – βοηθώντας τους παρουσιαστές, το προσωπικό και άλλους ενδιαφερόμενους, να επικοινωνούν με σαφήνεια.

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις σύγχρονες λύσεις του χώρου εργασίας σας;​

Better meetings

Εμπλέξτε κάθε ενδιαφερόμενο με πιο δυναμικές παρουσιάσεις στην αίθουσα συνεδριάσεων και συνεδρίες ενημέρωσης του προσωπικού. Προσθέστε αντίκτυπο στο μήνυμά σας με μεγάλες, όμορφες εικόνες σε 4K. Το κείμενο, τα γραφήματα, τα γραφικά και το βίντεο φαίνονται καλύτερα από ποτέ στις 4Κ Επαγγελματικές Οθόνες μας, με ευκρινείς λεπτομέρειες και πλούσια, ζωντανά χρώματα. Και οι προβολείς λέιζερ 3LCD παρέχουν λεπτομερείς εικόνες υψηλής αντίθεσης με πλούσια χρώματα, ακόμη και σε φωτεινά δωμάτια.

Professional Projectors

Οι αξιόπιστοι προβολείς λέιζερ προσδίδουν αντίκτυπο στις οπτικές επικοινωνίες σας στις αίθουσες συσκέψεων και τα αμφιθέατρα.

BRAVIA 4K Professional Displays

BRAVIA 4K Professional Εμφανίζει την αποτελεσματικότητα των συναντήσεων και προσθέτει αντίκτυπο σε όλες τις επιχειρηματικές επικοινωνίες σας.

Ακούστε τον εαυτό σας

Η στερέωση και η τοποθέτηση των μικρόφωνων είναι χρονοβόρα και τα φορητά μικρόφωνα περιορίζουν την κίνηση. Το μικρόφωνό μας Beamforming απλώνεται απλώς στο ταβάνι και στη συνέχεια είναι έτοιμο για χρήση-αφήνοντας τον ρήτορα χωρίς θέση, χωρίς προβλήματα και χωρίς χέρια για να εστιάσετε στην παρουσίαση. Το σύστημα χρησιμοποιεί σταθεροποίηση έντασης ήχου και καθαρή επεξεργασία ήχου για να παράγει ευκρινείς εγγραφές, είτε παρουσιάζετε στο γραφείο είτε σε απομακρυσμένους συμμετέχοντες.

MAS-A100 Beamforming Microphone

Μικρόφωνο οροφής με ακτινοβολία με προηγμένη τεχνολογία ενίσχυσης ομιλίας.

Remote meetings and webinars

Μη χάσετε τη στιγμή. Μεταδώστε ζωντανά ή ηχογραφήστε συναντήσεις, εκπαιδεύσεις, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και εργαστήρια όπου κι αν βρίσκεστε με τις ευέλικτες, εύχρηστες λύσεις καταγραφής περιεχομένου. Τραβήξτε την προσοχή του κοινού σας και αυξήστε τη συμμετοχή του με το Edge Analytics, την έξυπνη τεχνολογία ανάλυσης βίντεο. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο για τους οργανισμούς να επιτύχουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας χωρίς να χρειάζονται ειδικές δεξιότητες ή δαπανηρές ομάδες παραγωγής.

REA-C1000 Edge Analytics Appliance

Transforming communication with chromakey-less CG overlay, handwriting extraction and PTZ auto-tracking for hassle-free shooting.

Remote PTZ Cameras

Crisp 4K imagery with powerful zoom, smooth, silent PTZ and easy installation with PoE.

Communicate with digital signage

Βεβαιωθείτε ότι όλοι λαμβάνουν το μήνυμα με τις οικονομικά αποδοτικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης. Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και παραδώστε ενημερωμένες πληροφορίες όπου χρειάζεται. Για μικρότερες εφαρμογές, οι Επαγγελματικές Οθόνες BRAVIA καθιστούν γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία, τον προγραμματισμό και την παράδοση αφρώδους περιεχομένου πολυμέσων, χωρίς να απαιτούνται ειδικές δεξιότητες. Εν τω μεταξύ, οι τοίχοι βίντεο Crystal LED διευκολύνουν τη δημιουργία οπτικών εκπληκτικών οθονών μεγάλης κλίμακας για μια σειρά εφαρμογών.